Kundene sier

Vi er opptatt av et godt samarbeid og god dialog med våre kunder. Her kan du lese hva kundene sier om oss. 

Safa of Norway

Vi har brukt Mana i over ett år nå på en del annonseringsarbeid både via Facebook, Instagram og Google, og kan trygt anbefale teamet i Mana Communication. De står på til alle døgnets tider, leverer kreativitet og kvalitet, og ikke minst resultater både med tanke på økt salg og lavere utgifter enn man har hos mange andre firma i samme bransje. I tillegg er hele gjengen utrolig hyggelig og imøtekommende, og humøret er alltid på topp når vi møtes, noe som gjør at samarbeidet er svært bra og flyter godt.


Mana bryr seg genuint om merkevaren de jobber for, og setter seg inn i alt fra historie, visjoner, mål og planer for å skape det beste resultatet i andre enden. Dette har resultert i at vi nylig gikk inn i en helårsavtale for å sikre oss en jevn strøm gjennom hele året på på dette feltet, og fortsetter det gode samarbeidet i samme stil som til nå, så blir det nok flere år videre også.


Odd Aksel Bruvik, styrets leder. 

Fedon Helse

Å inngå samarbeid med Line og Mana Communications er en av de beste beslutningene vi har gjort i år. Å få profesjonell hjelp til utvikling – og oppfølging av sosiale medier samt planlegging og gjennomføring av kampanjer har ikke bare bidratt til flotte resultater, men også trygghet, kontinuitet og kjærkommen avlastning i en travel hverdag. Line er også en fantastisk sparringspartner i strategiske beslutninger.

 

Fedon Lindberg, eier.

Det Gode Selskap

Det Gode Selskap startet samarbeidet med Mana i november 2016. Dette har vært en berikelse for Det Gode Selskap. Mana er nytenkende, kunnskapsrik og hardt arbeidende. Med sin evne til raskt å forstå våre ideer, sette seg inn i bedriftens mål og strategi, er Mana også blitt en viktig sparringspartner. Samarbeidet har gitt oss en styrket merkevare og økt omsetning. Vi anbefaler Mana for alle som ønsker en sterk digital synlighet.

 

Gunnar Anthun, eier.

Gry Hammer

Jeg har samarbeidet med Line i mange år. Hun gir alltid det lille ekstra for å gjøre meg fornøyd, og setter seg inn i det budskapet jeg ønsker å formidle, før hun gir jernet på det hun kan best, nemlig god markedsføring!

 

Gry Hammer, forfatter og foredragsholder.

Clarion Hotel Admiral

Mana Communication er kreative og engasjerte med høy ekspertise. Vårt samarbeid sikrer god digital synlighet og tettere kundedialog i sosiale medier. Vi er meget fornøyd med jobben de utfører.

 

Sølvi Solmunde, direktør.

Wesselstuen

Allerede i første møte med Mana visste vi i Wesselstuen og Logehaven at Mana var riktig kommunikasjonsbyrå for oss når det gjelder digital markedsføring. Mana har gitt oss en sterk synlighet i digitale kanaler, spesielt innen sosiale medier og vi er i sesong en av Norges mest synlige profiler i sosiale medier innen vår bransje. 

 

Vi anbefaler Mana på det sterkeste for enhver som ønsker økt synlighet i digitale kanaler.

 

Petter Skulstad, head of finance & business development. 

Arrangøren

Samarbeidet med Mana har vært meget positivt. Vi har sett en merkbar økning i Arrangørens synlighet i sosiale medier. Mana har også utarbeidet en markedskampanje for oss, i samarbeid med Fretex, som ble en stor suksess. Tusen hjertelig takk, spesielt til CEO i Mana Line, som løfter oss opp og gir oss utfordringer. Du har et ekte engasjement, faglig dyktighet og et innovativt blikk!

 

Mette-Christine Christensen, eier.